Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Бегун Олег, користувач 1ua
Олег Бегун
Тема: наша школа

Гордість педагогічного колективу



Список учителів-методистів:

Мошнякова Лідія Петрівна 
Льовкіна Ірина Іванівна 
Дьяконова Галина Миколаївна 
Частоколяна Любов Миколаївна 
Стахмич Ганна Андріївна 
Ковалько Інна Борисівна

Список учителів, нагороджених Нагрудним знаком «Відмінник освіти України»:


Мошнякова Лідія Петрівна 
Льовкіна Ірина Іванівна 
Дьяконова Галина Миколаївна 
Наскальна Олена Антонівна 
Абдурашитова Тетяна Миколаївна 
Ануфрієва Наталія Миколаївна 
Частоколяна Любов Миколаївна 
Стахмич Ганна Андріївна 


Список учителів, нагороджених Почесною грамотою МОН:

Мошнякова Лідія Петрівна 
Льовкіна Ірина Іванівна 
Дьяконова Галина Миколаївна 
Наскальна Олена Антонівна 
Абдурашитова Тетяна Миколаївна 
Ануфрієва Наталія Миколаївна 
Частоколяна Любов Миколаївна (не працює) 
Стахмич Ганна Андріївна (не працює) 
Гончарук Олександр Григорович 
Сапожник Зоя Віталіївна 
Смашнюк Наталія Мирославівна


19 січня 2010

Бегун Олег, користувач 1ua
Олег Бегун
Тема: наша школа
Історія школи



«Школа – колиска щасливої долі» - такий вислів на фасаді Агрономічненської СЗШ І-ІІІ ступенів. І , справді, саме в школі закладаються основи майбуття. І за її порогом – тисячі людських доль. 
1 вересня 1992 року... Агрономічне святкує. Директор школи-новобудови Неля Вікторівна Бабенко схвильовано вітає дітей з початком навчального року і дякує будівельникам та дирекції науково-виробничого об’єднання «Еліта» за подаровану радість спільного дому, в якому проходитимуть роки навчання, формуватимуться характери вихованців.

Саме з Н.В.Бабенко пов’язано становлення колективу – дружного, творчого, енергійного, заповзятого й амбітного.

 З наступним директором Віктором Яковичем Бабенком пов’язані високі досягнення учнів та вчителів у Всеукраїнських предметних олімпіадах та конкурсах.

Зараз колектив очолює молодий, талановитий керівник Ануфрієва Наталія Миколаївна. Навчально-виховний процес забезпечують 33 досвідчених педагоги. Школа є базовою в районі з питань організації роботи з обдарованими дітьми, впровадження технології критичного мислення. Дає високий рівень знань, розвиває інтелектуальний потенціал, формує компетентну особистість. 

Вже більше п’яти років поспіль школа тримає перше місце у конкурсі на кращий трудовий колектив. За особливі успіхи і досягнення у 2009 році педагогічний колектив занесено до Книги педагогічної слави району, а разом і кращих учителів: Абдурашитову Т.М., Гончарука О.Г., Ковалько І.Б., Льовкіну І.І., Смашнюк Н.М. 

Учні школи неодноразові переможці обласних предметних олімпіад, призери ІV етапу Всеукраїнських олімпіад: Головатюк Діана - ІІ місце (вчитель української мови та літератури Ануфрієва Н.М.); Мельничук Володимир – ІІІ місце (вчитель історії Абдурашитова Т.М.), Говорун Катерина – учасник ІV етапу (вчитель основ економіки Гончарук О.Г.) Вихованці школи - переможці ІІ і ІІІ етапів Міжнародного конкурсу з української мови ім. П. Яцика, Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру», Всеукраїнських конкурсів. 

Інтенсивно розвинена позакласна робота, функціонує багато секцій, гуртків. Школа має свої традиції. Це заклад, де учні не вчаться жити, а живуть повноцінним життям. Учнівське самоврядування у нашій школі – це спосіб навчитися жити і працювати за законами демократичного суспільства. Починаючи з 2005 року, виходить щомісячна газета «Шкільна пора», в якій висвітлюються основні події шкільного життя.  

Діє правовий клуб «Мічуріна-авеню». Діє агітбригада волонтерів 'Надія”, яка у 2008-2009 н.р. стала призером районного конкурсу 'Молодь за здоровий спосіб життя”. Створено Євроклуб «Співдружність» (березень 2009 р.), який вийшов у фінал конкурсу «ПІЗНАЙМО ВІННИЧЧИНУ!» європейських клубів Вінницької області в рамках програми «Чемпіони європейської освіти», проекту громадської організації «Європейський діалог». Із 28 проектів євроклубів проект «Сабарівське городище – голос віків» був відібраний до числа 8 фіналістів.

Створена система туристсько-краєзнавчої роботи. Гордістю школи є туристичний клуб «Гермес». Його члени – неодноразові призери Відкритих чемпіонатів Вінницької області з техніки пішохідного туризму в закритих приміщеннях, призери (ІІІ місце) VІІ Всеукраїнського (ІІ Міжнародного) збору-змагання «Школа безпеки» (2007р.). За час діяльності гуртка було підготовлено 11 кандидатів у майстри спорту.

Вокальний ансамбль 'Дзвіночок” і танцювальні ансамблі 'Сонечко” та «Юність» неодноразово нагороджені грамотами та дипломами за високі творчі здобутки у фестивалях учительської та учнівської творчості «Проліски надії». 

Резонансними були проекти «Танці з парламентом» (2006 р.), «Зірковий дует» (2007 р.). Вистава «Вечори на хуторі бідя Диканьки» (2009 р.), у якій взяли участь і вчителі, й учні, продемонструвала не тільки високу акторську майстерність учасників, але й стала акцією милосердя.

Наша школа свідомо спрямовує свої зусилля на те, щоб досягнення її учнів, учителів стали надбанням району, області, держави.



19 січня 2010

Бегун Олег, користувач 1ua
Олег Бегун
Тема: наша школа
Агрономічненська ЗОШ І-ІІІ ст.


Агрономічненська середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
 вулиця Мічуріна 2, село Агрономічне,
Вінницький район, Вінницька область,
Україна, 23227


Адміністрація школи:

Директор школи - 
         Ануфрієва Наталія Миколаївна
Завуч по навчально-виховній роботі - 
        Сапожник Зоя Віталіївна
Завуч по виховній роботі - 
        Островська Валентина Мечеславівна
Педагог - організатор - 
        Гаврилюк Лілія Борисівна;
       Лавренюк Жанна Володимирівна.


Кількість учнів у поточному 
навчальному році:
                                  312

Кадрове забезпечення:
  Вчителів :
в т.ч.
  за категоріями:    33
  - вищої :               18
  - I категорії:          3
  - II категорії:         2
  -спеціаліст:           8
 'ВЧИТЕЛЬ-МЕТОДИСТ” :  6
 'ВІДМІННИК 
ОСВІТИ УКРАЇНИ” :            8 
нагороджених Почесною
грамотою МОН                    11


 

19 січня 2010

Ip: 80.91.187.226 Тема: наша школа

звертаюсь до мешканців с. Агрономічне!

Можу надати усім бажаючим в електронному варіанті телефонний довідник с .Агрономічне 2009 року випуску, розроблений мною.

Усім охочим залишаю свою електронну адресу, за якою залиште заявку та побажання, і я Вам обов'язково відповім:  bk.83@bk.ru

15 січня 2010


1


  Закрити  
  Закрити